Reclama pe acest blog/ Advertise on this blog


BANNER - 1 EURO/ZI

luni, 10 iunie 2013


Metodele Shakespeare School- placerea de a invata limba engleza


 E1afa35220702b4fb06f65bf7e5697bd                 
                   Invatarea limbii engleze este o necesitate in zilele noastre. Pare un handicap sa nu te poti descurca intr-o conversatie simpla sau intr-o aplicatie IT, fiindca nu stii engleza ! Pentru unii adulti, mai ninsi de ani, poate ca este greu sa isi insuseasca minime cunostinte ale acestei limbi, insa copiii TREBUIE sa fie asi in engleza! De ce? Fiindca acum este simplu si distractiv sa invete, prin metodele avansate folosite la Shakespeare School. Metodele sunt adapate la aptitudinile copiilor, conform teoriei inteligentelor multiple. Profesorii folosesc marionete, materiale audio si video, dar si tablete interactive. Asadar, dragi parinti si dragi copii, invatarea limbii engleze nu mai inseamna “toceala” cu profesori care nu mai au rabdare sa explice si cu traduceri de texte aiurite. Imi amintesc de orele de engleza din liceu si mi se pare amuzant. Doamna profesoara folosea un accent “pretios”, ce se dorea britanic si ne povestea despre diverse chestii din Anglia, ce i se pareau interesante… In primele minute reuseam sa o ascultam, apoi venea peste noi marea plictiseala si ne trezeam doar cand spunea de tema de casa, putin inainte de a suna pauza… Si, uite asa, cei ce am vrut sa invatam engleza am platit meditatii si am muncit “pe branci”, din culegeri, doar cu ambitia de a STI.
Si, daca acum este usor, frumos si chiar fascinant, de ce sa nu oferim copiilor sansa de a obtine certificarile internationale de engleza- Cambridge, IELTS sau TOELS, atat de utile la unversitati si care le poate schimba viitorul?! 

87ff8b3508bf3e3d1d5250528a5726d3

Shakespeare School are portile deschise pentru toti! Inscrieti-va copiii la cursurile de vara si experimentati cele mai avansate metode de invatamant !

G.E.S.


Scris pentru blogalinitiative.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu