Reclama pe acest blog/ Advertise on this blog


BANNER - 1 EURO/ZI

sâmbătă, 29 iunie 2013

Tratamente pentru ten


FARA PUNCTE NEGRE SI ALBE, CU TRATAMENTE LA INDEMANA ORICUI





Pastă de dinți
Este una dintre cele mai eficiente metode pentru îndepărtarea punctelor negre și albe. Trebuie aplicat un strat subțire pe zonele infectate și lăsat aproximativ 25 de minute, după care se spală foarte bine. Inițial ai putea simți o senzație de arsură, dar puțin mai târziu va dispărea. Acest tratament este eficient dacă este aplicat o dată la 2 săptămâni.

Roșii
Proprietățile antiseptice ale roșiilor au capacitatea de a usca punctele albe și negre. După ce se exfoliază tenul, roșiile trebuie să fie făcute piure, iar acesta să fie aplicat pe zonele cu probleme, pe durata nopții. Dimineața se spală tenul cu apă călduță.

Lămâie
Spală-ți fața cu apă caldă și aplică pe comedoane suc de lămâie cu puțină sare dizolvată (un vârf de cuțit). Așteaptă aproximativ 20 de minute, după care spală-ți iar fața cu apă caldă.

Cartofi
Se dau câțiva cartofi prin răzătoare, apoi se freacă zonele cu puncte negre și se așteaptă 15 minute, după care se spală.

Bicarbonat de sodiu
Se amestecă părți egale de bicarbonat de sodiu și apă iar cu pasta obținută se freacă zonele predispuse la puncte negre și se așteaptă 15 minute, după care se spală cu apă caldă.



3 comentarii:

  1. Buna, in cazul primului tratament cu pasta de dinti. De cate ori trebuie pe zi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am aplicat pentru prima data acest tratament cu pasta de dinti, prima sezatia a fost la ochi. Am lasat pasta de dinti pe fata pana am uitat de ea, se spala usor deci recomand.

    RăspundețiȘtergere