Reclama pe acest blog/ Advertise on this blog


BANNER - 1 EURO/ZI

miercuri, 30 aprilie 2014

Comunismul ne-a infectat moral

„Cancerul” societatii

      Povesti comuniste…din pacate, nu sunt povesti, ci o realitate care a format caractere diforme si a distrus viitorul multor generatii…
Deunazi, un batran colonel de ramata si o dedicata profesoara (cum astazi, din nefericire, nu mai intalnim in acest sistem bolnav de „invatamant”), si-au amintit de cateva aberatii din vremea ceausista.
Iata povestea colonelului:
„Pe vremea cand eram locotenent, se realizase un hibrid de porumb care dadea trei stiuleti pe fir, dar era mult mai scurt decat firul de porumb obisnuit. Se anuntase o noua vizita „de sus” si a venit in inspectie un tovaras. Cand a vazut  campul cu porumbul cel scund, a turbat, nu alta ! Cum sa vina Tovarasul Ceausescu si porumbul sa fie asa scurt??!!! Si ne-a pus sa sapam cu soldatii, toata noaptea, santuri intre straturile de porumb, adanci de 30 cm, ca sa para inalt cand trece Ceausescu!”
„EI, sa vezi ce ne-a pus pe noi sa facem, tot asa, inainte de o vizita a lui nea’ Nicu, spune dna profesoara. Pe un teren steril, am plantat toata noaptea sute de fire de rosii si apoi au adus fructul si l-am legat cuata verde de fiecare lastar. Cand a venit, a doua zi, Ceausescu, parea ca aveam o foarte buna productie de tomate…Elevii mei erau ingroziti sa nu observe vreun sef..ata verde…”

Si, Doamne, cate astfel de istorisi mai sunt nespuse! Cum sa avem o societate „snatoasa”, cand generatiile de ai au crescut in minciuna, „manarii” si putreziciune morala?


G.E.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu